China 3D Lenticular Drukdienst fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Linda

WhatsApp : +8613926061210

Free call
lopende band

Onze fabriek:

 

Fabrieksadres: Blok D, Road van No.5 Kangmei, Fuling-Industrieterrein, Tangmei-Dorp, Xintang-Stad, Zengcheng-District, Guangzhou, China.

 

De fabrieksbouw Weergeven

 

       

 

 

Productielijn

 

Gesteund door eersteklas technologie en informeer filosofie, plus de hardworking werknemers en het vertrouwen van onze klanten, groeien wij snel en streven nu ernaar om samen met u, onze respectabele klanten te groeien.

 

Wij bezitten de gehele productielijn voor het HUISDIEREN Lenticular materiaal dat het type van 0.35mm, 0.45mm, 0.5mm, 0.6mm en 0.9mm thichness met 75LPI en 100LPI omvat.

 

Ons perfect systeem voor kwaliteitscontrole verzekert in binnen- en buitenland de producten aan abtain de hoogte - kwaliteitsbescherming en hoge reputatie in de industrie allebei.

 

         

 

         

 

Verpakking en het Verschepen

 

 

           

 

 

 

 

      

 

      

 

 

 

 

 

 

OEM / ODM

Wij kunnen OEM of ODM orden goedkeuren toe te schrijven aan onze rijke ervaring van 3D druk en bekwaam personeel. Vertel gelieve uw vereisten en met ons verkoop en ontwerpteam te bespreken, dan zouden wij u een uitvoerbaar voorstel geven.

 

 

R & D

Onze R&D-teamleden hebben meer dan 10 van de de industriejaar ervaring, die vele multinationale ondernemingen heeft gediend.

● Deskundigheid en Rijke Ervaring
● Het innovatieve Denken en Capaciteit
● Professionele toewijding
● Snel mededeling en begrip
● Ideeën voor het Groene Leven

 

 

Hoog - kwaliteitsbeleid: Bedrijfscultuur: Klant eerst, eerlijk bedrijfsdoel, pragmatische innovatie, win-win beleid van de waardekwaliteit: Wetenschappelijk ontwerp, strikte hoge kwaliteitscontrole, - kwaliteit en de goedkope productendiensten.
Klant satisfaction>98%, op tijd levering >98%.

 

THREED kwaliteitsborging volledig tijdens kwaliteitscontrole wordt deelgenomen, en de kwaliteitscontrole in drie stappen verdeeld is:
1. IQC
2. ProductieProcesbeheersing
3. Projectinstallatie en de naverkoopdienst

 

Kwaliteitssysteem: ISO9001: 2008 is de basis om THREED kwaliteitsbeheersysteem te vestigen, heeft het kwaliteitsbeheersysteem de volgende kenmerken:
1. De klant is eerste
2. Leiding
3. Volledige participatie
4. Procesbenadering
5. Systeembenadering van beheer
6. Voortdurende verbetering
7. Op feit-gebaseerd Beleid en besluit
8. Wederzijds voordelige verhoudingen met leveranciers

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in